Szczegółowe instrukcje resetowania konta w Express Me.
Obejrzyj film, postępuj zgodnie z krokami lub otwórz pełną transkrypcję, aby przeczytać wersję tekstową instrukcji.
Instrukcje krok po kroku
Otwórz ustawienia aplikacji
Dotknij niebieskiej ikony profilu u góry i wybierz Ustawienia aplikacji.
Wybierz resetuj konto
Przewiń w dół i dotknij Resetuj konto.
Potwierdź resetowanie
Wpisz resetuj konto i dotknij Potwierdź, resetuj konto. Uwaga: wszystkie Twoje kafelki i ustawienia zostaną trwale usunięte.
Skonfiguruj aplikację ponownie
Wybierz język kafelków, dotknij Kontynuuj i poczekaj na ponowne utworzenie treści.
Pełna transkrypcja
Przeczytaj pełną transkrypcję filmu
Cześć, pokażę wam, jak zresetować swoje konto. Ważne, żeby wiedzieć, że jeśli zrobisz reset konta, cała zawartość, którą ewentualnie sam dostosowałeś lub utworzyłeś, przepadnie po tym całkowicie. Jak to zrobić?
Przechodzisz do ustawień, przez niebieską ikonkę w prawym górnym rogu. Potem do ustawień aplikacji. Jeśli przewiniesz trochę w dół, dojdziesz tam do przycisków.
I następnie możesz tutaj zresetować swoje konto. W momencie, gdy to zrobisz, musisz wpisać reset konta, żeby to potwierdzić, żebyś nie zrobił tego przypadkiem. I następnie widzisz, że faktycznie przycisk staje się czerwony i wtedy mogę rzeczywiście potwierdzić reset konta.
Jak jest napisane, wszystkie konfiguracje, ustawienia i pozostałe dane zostaną trwale usunięte. Wtedy wracasz do początkowego ekranu, gdzie możesz wybrać język kafelków. Klikam kontynuuj i następnie moje konto jest pomyślnie zresetowane.
Wtedy muszę chwilę tworzyć zawartość, inicjalizacja aplikacji. I wtedy widzimy, że wszystko jest zresetowane.
