Stapsgewijze instructies voor Account resetten in Express Me.
Bekijk de video, volg de stappen of open het volledige transcript voor een tekstversie van de instructies.
Stapsgewijze instructies
Open de app-instellingen
Tik rechtsboven op het blauwe profielicoontje en kies App instellingen.
Kies account resetten
Scroll naar beneden en tik op Account resetten.
Bevestig de reset
Typ account resetten en tik op Bevestigen, account resetten. Let op: al je eigen tegels en instellingen worden permanent verwijderd.
Stel de app opnieuw in
Kies de taal van de tegels, tik op Doorgaan en wacht tot de content opnieuw is aangemaakt.
Volledig transcript
Lees het volledige videotranscript
Hallo, ik ga jullie laten zien hoe je je account kunt resetten. Belangrijk om te weten is dat als je je account reset, je alle content die je zelf hebt aangepast of aangemaakt volledig kwijt bent. Hoe doe je dit?
Je gaat naar de instellingen via het blauwe poppetje rechtsboven. Dan naar app-instellingen. Als je dan een stuk naar onderen scrollt, kom je bij de knoppen uit.
En vervolgens kun je hier je account resetten. Op het moment dat je dat doet, moet je even 'account resetten' typen om dit te bevestigen, zodat je dit niet per ongeluk doet. Vervolgens zie je dat de knop inderdaad rood wordt en dan kan ik daadwerkelijk bevestigen om mijn account te resetten.
Zoals er staat, worden alle configuraties, instellingen en overige gegevens permanent verwijderd. Dan kom je weer bij het initiële scherm, waar je de taal van de tegels kunt kiezen. Ik klik op doorgaan en vervolgens is mijn account succesvol gereset.
Dan moet ik even de content aanmaken, de app-initialisatie. En dan zien we dat alles gereset is.
